Handbol

Una bombona d’oxigen

Handbol. El Bordils B, amb un gran defensa, aconsegueix el tercer triomf del curs i el primer a fora contra l’equip amb qui es va estrenar

SANT VICENÇ 22 BORDILS B 24

SANT VICENÇ BAR MI CASA:Bosch, Roca (1), Fernández, Ferrés (3), Costa, J.M. Grau (4), Ríos, Vila (1), M. À. Grau (3), Deiros (2), Pérez, Bejarano, Elena, Gallego (1), Laliga (1) i Moreno (6).CLUB HANDBOL BORDILS B:Ernest Peresson (1), Congost (4), Montero (1), Mallorquí (2), Punsetí (1), Mach, Artur Peresson (1), Batlle, Vílchez, Palahí (5), Masó (5), Àlex Molina (1), Creixell, Amagat (2), Pau Molina i Bañeras (1).PARCIALS:3-1, 5-3, 6-4, 7-6, 8-7, 9-8, 10-10, 12-13, 14-16, 17-18, 20-20 i 22-24.ÀRBITRES:Damià Sánchez Miquel i David Vicente Cerrillo (Catalunya).

Dels tres triomfs del Bordils B en la lliga dos són amb el Sant Vicenç, quart per la cua amb sis punts més que el filial blanc-i-verd, que dissabte rep el cuer –també va guanyar ahir, la segona del curs– i té la salvació a dos triomfs (tres punts i l’average).

“S’han bloquejat amb la defensa que els hem fet. La feina de la setmana ha sortit bé”, va dir Carles Ramonet després de superar el primer equip a qui van guanyar aquest curs. El Bordils B va mostrar l’actitud habitual i, amb l’aportació ofensiva de la majoria de jugadors, va bloquejar els locals amb la seva defensa 4-2. “No hi ha res impossible, hem de mirar cada setmana i el que passa és que cada vegada en queden menys, però lluitarem fins al final” advertia el tècnic sobre les possibilitats d’aconseguir la permanència, després del descens corregit als despatxos l’estiu passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)