Rugbi

ESPORTS

Com en les semifinals de la copa

Rugbi. La Santboiana rep el VRAC i el Barça visita El Salvador, els mateixos duels de la semifinal de copa en escenaris canviats; Afa Tauli i Joan Losada no podran ajudar els seus equips perquè estan concentrats amb la selecció espanyola

El Barça i la Santboiana repetiran el duel contra els equips de Valladolid que van disputar, a final de gener, en la semifinal de la copa. En aquella ocasió, els blaugrana i els del Baix Llobregat no van poder fer res davant la superioritat dels dos primers classificats de la divisió d’honor i van quedar fora de la final. Avui, tot i que els favorits continuen sent els mateixos, el context és ben diferent: disputen una altra competició, els escenaris estan canviats i tots quatre tenen baixes significatives per la convocatòria de la selecció espanyola.

La Santboiana rebrà al Baldiri Aleu el lider invicte de la divisió d’honor, el VRAC Quesos Entrepinares, a les dotze en punt del migdia. Els castellans van reforçar el seu lideratge diumenge passat, derrotant, precisament, el SilverStrom El Salvador en el derbi val·lisoletà per un concloent 32-13, mentre que el degà va caure clarament al camp del Complutense Cisneros i va baixar fins a la sisena posició. Quan falten cinc partits per al final de la lliga regular, els catalans no poden badar si volen mantenir-se en els llocs de play-off.Per a aquest duel no comptaran amb Afa Tauli, convocat per la selecció espanyola per jugar contra Georgia. El seu rival, però, ha perdut quatre jugadors pel mateix motiu.

En el partit que jugaran El Salvador i el FC Barcelona, a dos quarts d’una, al Pepe Rojo de Valladolid, les absències per la convocatòria del combinat estatal són una en cada bàndol: Mathew Foulds, per part d’El Salvador, i Joan Losada, per part del Barça. L’equip que entrena Tomi García, tot i la derrota de l’últim partit a casa, contra el Senor , va evidenciar símptomes de millora.

Després d’aquesta jornada, la divisió d’honor s’aturarà durant dues setmanes pels partits internacionals. El 25 de març tornarà amb el derbi català, que es disputarà a la Teixonera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)