Esquí

La copa d’Europa FIS d’esquí alpí femení, a la Molina

Esquí alpí. Núria Pau és una de les catalanes avui i demà en dues proves de gegant

Uns dies després de la copa del món SBX, a la Molina es disputa avui i demà la copa d’Europa FIS d’esquí alpí, amb les millors esportistes del moment, entre les quals hi ha la ribetana de La Molina Club d’Esports Núria Pau. És el dotzè cop que l’estació organitza una copa d’Europa (el primer va ser el 2003) i ho fa coincidint amb el seu 75è aniversari. Es disputaran dues proves de gegant, modalitat en la qual Pau ha acabat aquest any entre les 30 primeres dues vegades.

El recorregut té 1.005 metres, amb 350 metres de desnivell i l’inici als 2.050 metres d’altura –es passa pel temut Mur de l’Estadi, amb un 53% de pendent. A més de Pau, per la RFEDI competeixen les també catalanes Júlia Bargalló i Anna Esteve i Mirentxu Miquel, del Centre de Tecnificació de la FCEH. Tant avui com demà està previst començar a les 9.30 h i entregar els premis a les 14.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)