Esquí

Primer dia amb bons resultats

Esquí alpí. La barcelonina Júlia Bargalló i la ribetana Núria Pau, que corre a casa, acaben entre les 30 primeres de la copa d’Europa FIS d’esquí alpí a La Molina, que es completa avui

“Estic molt contenta de poder córrer a casa, a La Molina, en una prova de la copa d’Europa, una prova de nivell. Estic força satisfeta de la màniga, crec que he esquiat bastant bé i que m’he posat en una bona posició, la meva millor en copa d’Europa. En la segona he comès un parell d’errors que m’han fet anar enrere i he acabat la 26a. Però és top-30 i puc estar satisfeta”, va dir Núria Pau ahir després de la primera jornada de la copa d’Europa FIS d’esquí alpí a La Molina, que es completa avui i en la qual l’esquiadora de Ribes de Freser de La Molina Club d’Esports va ser 26a. La millor catalana va ser la barcelonina Júlia Bargalló –com Pau està competint per la RFEDI–, que va aconseguir el seu millor resultat en una copa d’Europa, 23a.

La noruega Thea Louise Stjernesund va ser la vencedora de la prova disputada en la disciplina de gegant femenina, amb 52 corredores de 12 països. La també noruega Kristine Gjelsten Haugen va ser segona i la suïssa Rahel Kopp, tercera. És el dotzè cop que La Molina, dies després de la copa del món SBX, organitza una copa d’Europa (el primer va ser el 2003), i ho fa coincidint amb el 75è aniversari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)