Ciclisme

Marc Soler avança un lloc en la París-Niça

Ciclisme. Se situa tercer per la forta caiguda de Wout Poels (Sky)

Marc Soler es va col·locar tercer en la general de la París-Niça a falta de dues etapes per la caiguda d’un dels favorits a la general, l’holandès Wout Poels (Sky), que va relliscar en un revolt quan descendia a tota velocitat cap a la meta després de ser un dels corredors més actius a Sa Còla de Lop, de primera. El murcià Luis León Sánchez (Astana) va tenir problemes amb la bicicleta i la va haver de canviar, però va reaccionar i va arribar amb el grup de favorits. L’espanyol té ara 22 segons d’avantatge respecte de Julian Alaphilippe (Quick-Step) i 26 respecte de Soler. David de la Cruz és 12è a 1:15.

El vencedor de l’etapa va ser Rudy Molard (Groupama), que va aprofitar el marcatge entre els favorits per arrencar i travessar l’arribada amb alguns segons d’avantatge.Avui es disputa l’etapa reina amb cinc ports de muntanya i l’arribada a la Colmaine, de 16,3 quilometres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)