Més esport

Patinatge artístic

Gesta històrica del Girona

Patinatge artístic. El club gironí aconsegueix, per un marge molt estret, una brillant victòria en grups xou grans i trenca l’hegemonia del CP Olot

Després d’un ajustadíssim recompte de punts, el CPA Girona va superar el CP Olot per whites i va aconseguir el primer lloc en la classificació de grups xou grans del 17è campionat estatal, que va tenir lloc, entre divendres i ahir, a la localitat asturiana d’Avilés. La simpàtica posada en escena del ball Estic aquí, en el qual resolien la cerca de Wally, va permetre a les patinadores gironines connectar de manera especial amb el públic i el jurat ho va premiar. Per la seva banda, l’Olot va executar un exercici impecable amb Sense opcions, però aquesta vegada es va haver de conformar amb la segona posició.

En l’últim campionat de Catalunya, el Girona ja va estar a punt de superar l’Olot. En tot cas, els dos clubs catalans competiran en el pròxim europeu, a Lleida, i en el pròxim mundial. El tercer i el quart classificats també van ser equips catalans: el Reus, amb Once Upon a Time, i el Masnou, amb Sacrifici. El club del Baix Camp haurà de decidir si participa en l’europeu de Lleida o en el mundial i el del Maresme anirà a l’altra competició.

Divendres, en la competició de grups xou petits, el CP l’Aldea va aconseguir el primer lloc, amb el seu Doma’m, que va obtenir una puntuació general de 89,60. El PA Maçanet va ser segon amb Rat Lab, que va merèixer 88,70 punts. Els dos equips seran a l’europeu de Lleida. Al darrere, set conjunts catalans es van classificar entre els vuit primers.

€GRUPS XOU PETITS

El CP l’Aldea va liderar una classificació amb set catalans entre els vuit primers
Grups grans
1r CPA Girona (Catalunya) 95,20
2n CP Olot (Catalunya) 95,40
3r Reus (Catalunya) 89,10
4t El Masnou (Catalunya) 89,40
5è Aurora (Aragó) 83,40
Grups petits
1r CP L’Aldea (Catalunya) 89,60
2n PA Maçanet (Catalunya) 88,70
3r CPA Gondomar (Galícia) 87,60
4t FD Cassanenc (Catalunya) 84,60
5è AP Lliçà de Vall (Catalunya) 82,00
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)