Tennis

El retorn de Carla Suárez

Tennis. La canària jugarà els quarts d’Indian Wells contra Venus Williams. Marin Cilic i Caroline Wozniacki, els segons favorits, eliminats

Carla Suárez (27) ha recuperat la millor seva versió i s’ha plantat als quarts d’Indian Wells, en els quals mesurarà forces amb la nord-americana Venus Williams (8), que va superar la ucraïnesa Anastasija Sevastova (20a) por 7-6 (6) i 6-4. La darrera víctima de Suárez va ser la nord-americana Danielle Collins (117a): 6-2 i 6-4. Suárez va arribar als quarts d’Austràlia però tant a Dubai com a Doha no havia estat gens fina. La gran sorpresa del quadre femení va ser l’eliminació de la danesa Caroline Wozniacki (2) davant de la russa Daria Kasatkina (20) per 6-4 i 7-5. La romanesa Simona Halep, que es va classificar per als quarts de final, seguirà sent la número 1 passi el que passi a partir d’ara en el torneig.

En nois, la sorpresa méws notòria va ser l’eliminació del croat i finalista de l’obert d’Austràlia Marin Cilic (2) davant de l’incombustible alemany Philipp Kohlschreiber (31) per un doble 6-4. El teutó jugarà els vuitens de final contra el tennista francès Pierre-Hugues Herbert. El xabià David Ferrer (29), per la seva banda, va cedir contra l’argentí Juan Martín del Potro (6) per 6-4 i 7-6 (3). El toledà Feliciano López (28) es va desfer, també contra pronòstic, del canoner nord-americà Jack Sock (8) per 7-6 (6), 4-6 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)