Esports de muntanya

Kilian, sense Pierra Menta per una caiguda

Esquí de muntanya. El cerdà es va trencar el peroné quan tenia el triomf a l’abast, en la penúltima baixada de la darrera etapa

Kilian Jornet tenia el seu cinquè triomf a la Pierra Menta coll avall quan, el cerdà i l’alemany Jakob Herrmann, lideraven la darrera etapa i la general ahir, en la penúltima baixada d’una etapa el recorregut de la qual es va haver de modificar pel mal temps . Una forta caiguda va impedir al cerdà completar l’etapa per una lesió de la qual no es coneixia l’abast, en espera de fer-li proves. Segons la revista especialitzada Ski Alper, el seu company va dir que es tractava del turmell i el genoll i que hi hauria algun tipus de fractura. “Seguiu, seguiu, estic bé”, hauria dit Kilian als seus rivals, quan van arribar al lloc on havia caigut. Finalment, es va confirmar que té trencament de peroné.

Michelle Boscacci i Robert Antonioli van aconseguir el seu primer triomf a la general de la cursa per etapes per excel·lència de l’esquí de muntanya –Graziano Boscacci, el pare de Michelle, la va guanyar el 2002– amb un temps de 9h57 mentre que la darrera etapa va ser per als francesos Xavier Gachet i William Bon Mardion, que ja van guanyar la primera –la segona i tercera van ser per a Kilian i Jakob–. Marc Pinsach i Oriol Cradona van ser cinquens ahir –millor resultat parcial– i van acabar quarts a la general a 1:24 del podi. Axelle Mollaret i Katia Tomatis van guanyar en noies i Marta Garcia Farrés i Mireia Miró van ser terceres a la general amb quatre tercers llocs. Marta Riba i Nahia Quincoces van acabar novenes després de ser tretzenes ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)