Voleibol

Voleibol

superlliga

El somni s’ha esvaït

Voleibol. La derrota contra el potent Unicaja Almeria (0-3) deixa fora matemàticament el Barça de la lluita per jugar les semifinals de la superlliga

La derrota per 0-3 de dissabte passat contra l’Unicaja Almeria –precisament el botxí en els quarts de final de la copa– ha deixat matemàticament el Barça sense cap possibilitat d’accedir al somni de les semifinals quan encara falta una jornada per al final de la superlliga masculina. De fet, les derrotes a casa contra la Textil Santanderina i a la pista de l’Eivissa en les dues jornades precedents ja van hipotecar bona part de les possibilitats de l’equip de David Lorente. Hi havia esperances, sobretot després de remuntar dos sets en contra en el partit contra el Río Duero i derrotar-lo a casa per 3-2, però els tres resultats negatius posteriors han situat el Barça sisè, a sis punts del quart, el Río Duero de Sòria, que ja té garantida la plaça de semifinalista al costat del Terol, el Palma i l’Unicaja Almeria. Els dos primers lluitaran en l’última jornada per la primera plaça de la fase regular. L’Eivissa va perdre a casa contra l’Illa Grau de Castelló (2-3) –un resultat inesperat– i també n’ha quedat exclòs. En clau blaugrana, la baixa del central sabadellenc Marc Altayó per una lesió al menisc intern de la cama dreta que es va fer en un entrenament –ja es va perdre la copa– ha estat un factor negatiu clau. Malgrat tot, el Barça, que tancarà el curs el dia 24 a Melilla, ha completat una gran temporada en la qual figura el retorn a la copa, privilegi que només van tenir els sis primers al final de la primera volta. Pel que fa al descens, el Tarragona 2018 SPiSP ja havia baixat matemàticament i l’acompanyarà o el Vecindario o el Mediterráneo Castelló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)