Més esport

Fontané guanya a la meca

Caiac. El palista del Salt-Ter es va imposar en la Hurley Classic, la prova d’estil lliure més important del món. També va rebre el premi al millor palista internacional pels seus resultats

El palista Quim Fontané (CP Salt-Ter) va imposar-se el cap de setmana passat en la Hurley Classic, la prova de caiac d’estil lliure més prestigiosa del món. “No pots aspirar a ser recordat entre els millors si en la teva carrera no guanyes aquesta prova”, explicava Fontané. Durant aquest esdeveniment també va rebre el guardó com a millor palista internacional de l’any pels resultats que ha aconseguit aquesta temporada, entre els quals hi ha el títol del campionat del món.

L’onada de Hurley, on es disputa la competició, es troba al riu Tàmesi i s’ha convertit en un lloc de culte de l’estil lliure. Fontané només va tenir un dia per adaptar-se a l’onada, però això no va ser impediment perquè s’imposés als palistes locals, més avesats a l’onada. “És una onada que vol hores, i jo només en tenia 24”, va explicar Fontané. En l’eliminatòria preliminar va cedir la primera posició a Sébastien Devred, bronze en l’últim mundial, però en la final va acabar primer: “Em va costar trobar el ritme, és una onada molt complicada i exigent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)