Patinatge

Bescanó i Celrà, plata i bronze

Patinatge artístic. Dels dotze representants de la federació espanyola en el campionat d’Europa que es farà al pavelló Barris Nord de Lleida d’aquí un mes, onze seran de Catalunya

El CP Bescanó, amb Atrapats i el CP Celrà, amb Malifeta, van guanyar la plata i el bronze en el campionat estatal de grups xou juvenil, a Alcoi, amb 84 i 81,2 punts en una competició que va guanyar el vigent campió, el Reus Deportiu, amb Long-Dong (85,7). El campionat va tornar a posar de manifest la potència dels conjunts catalans perquè a més dels tres millors, van ocupar sis dels set primers llocs entre els quals hi havia el CPA Olot, sisè. Aquests domini es veurà reforçat d’aquí un mes, els dies 27 i 28 d’abril al pavelló Barris Nord de Lleida, perquè onze dels dotze representants de la federació espanyola en el campionat d’Europa seran catalans.

A Alcoi, en modalitat de quartets, el millor dels conjunts de la demarcació va ser el CP Guixolenc amb Robant l’essència, cinquè amb 78,4 punts. El títol va ser per al Foment Cardoní, l’AP Lliçà de Vall va pujar al podi a recollir el bronze i el CPA Girona va ser setè amb Desconnecta. El Celrà va ser divuitè.

En el marc d’aquest estatal es va fer també el tercer trofeu d’Alcoi de grups grans amb el CP Llagostera i el segon equip del CPA Olot i ; segon i tercer darrere el Ribex gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)