Hoquei sobre herba

El Polo, a un únic pas de la final a quatre europea

Hoquei sobre herba. Els barcelonins, que fa nou cursos que no accedeixen a la darrera fase de l’EHL, es veuen les cares avui a Rotterdam (17.15 h, Esport 3) amb l’Herakles en el KO8

Fa nou temporades que el Polo no assoleix la final a quatre de la lliga europea d’hoquei (EHL), la màxima competició continental. Aleshores, aquell equip l’entrenava Jorge Dabanch, que actualment dirigeix la selecció de Xile, i només dues cares actuals formaven part d’aquell combinat. Només l’argentí Mati Rey i el barceloní Alex Casasayas saben què és arribar a la fase decisiva de la l’EHL amb el Polo. Aleshores, es va quedar amb la mel als llavis l’equip de la Diagonal, que va acabar caient als penals amb l’Hamburg alemany.

Nou temporades després, el Polo, ara dirigit per Carlos Garcia Cuenca, té la possibilitat de tornar-hi. “Sabem que el sorteig ha estat benèvol amb nosaltres. No tenim marge d’error ni res serà fàcil però, portàvem molts anys creuant-nos amb alemanys o holandesos, que acabaven guanyant o quedant-se a prop. Aquest any és una mica menys impossible”, relata Borja Llorens, el màxim anotador dels barcelonins en les competicions domèstiques.

El Polo tindrà davant (17.15 h, Esport 3) l’Herakles, setè classificat de la lliga belga i botxí de l’Atlètic Terrassa en el KO16 disputat divendres. “L’hoquei belga és molt més directe que el de casa nostra. Hem d’estar bé en defensa i controlar el partit com ens agrada fer a nosaltres”, analitza Llorens. “En el partit de vuitens, ens va costar entrar i, tot i que vam acabar jugant molt bé, avui no ens ho podem permetre”, conclou un dels llançadors de penal córner del Polo.

L’Atlètic, per la seva banda, es veurà les cares avui (10.30 h) amb l’Holcombe anglès en el quadre de consolació de l’EHL.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)