Més esport

El Rubí Cent Patins femení revalida el títol de la copa

Hoquei en línia. La final contra el Panteras va acabar amb empat i no es va decidir fins als penals (2-1). El Jujol i el Tsunamis masculí arriben a semifinals

L’HCR Rubí Cent Patins va revalidar diumenge el títol de la copa d’hoquei en línia, i ja en té quatre en el seu palmarès. L’equip català es va imposar en una final mol disputada contra el CPVL Panteras, l’equip amfitrió de la competició. El partit va acabar amb empat a dos i no va ser fins als penals que el Rubí va poder decantar la balança cap al seu costat (2-1).

El partit va començar amb molta igualtat en el joc, per bé que amb un lleuger domini del Rubí, que a tres minuts del descans aconseguia el primer gol del partit per mitjà de Judit Pareja (1-0). La resposta del Panteras va arribar tan bon punt es va posar la bola en joc, amb un gol de Sonia Abón que igualava el marcador (1-1).

En el segon temps, Ainhoa Merino recuperava l’avantatge per al Rubí (2-1, 45’), però a cinc minuts del final Julia Fouz feia el gol de l’empat, amb el qual va acabar el temps reglamentari. Cap dels dos equips va ser capaç de marcar en la pròrroga i el títol es va decidir en els penals, en què les catalanes van anotar un gol més que les amfitriones.

En la mateixa competició, el CE BCN Tsunamis va aconseguir arribar a la semifinal, que va perdre contra el Panteras (2-1). En l’altra semifinal, el Rubí havia guanyat el Tres Cantos (5-0). El Jujol Jokers i el Tucans no van superar la fase de grups.

En la copa masculina, el Jujol Jokers va classificar-se per a la semifinal després d’acabar segon del grup A en la fase regular, però no va poder accedir a la final perquè va perdre contra el CPL Valladolid (7-0). L’altre equip català de la competició masculina va ser el Rubí Cent Patins, últim del grup B sense possibilitats de classificar-se per a la final.

El campió masculí va ser el Valladolid, que va guanyar la final contra el Metropolitano (2-1).