Més esport

El Cent Patins debuta amb derrota en la lliga europea

Hoquei en línia. Va perdre el primer partit (0-1) contra el Norton britànic

El Rubí Cent Patins va debutar amb una derrota en la fase de grups de la lliga europea que es disputa a la localitat francesa de Rethel fins diumenge. L’equip vallesà va perdre per la mínima (0-1) contra el Norton Rotherham britànic, després d’encaixar el gol a falta de sis minuts per al descans. Fins al darrer segon el Rubí va buscar el gol de l’empat sense èxit.

El Cent Patins forma part del grup C i avui s’enfrontarà al Köping suec (9 h) i al Laupersdorf Alemany (13.30 h). Els dos primers de cada grup jugaran la fase final de la lliga europea i els dos segons la copa President, la fase de consolació, del setè al dotzè lloc. En els dos casos es formaran dos nous grups de tres equips i els dos primers jugaran les semifinals pel títol de la lliga europea o les semifinals de la copa President. L’any passat el Rubí Cent Patins va arribar a la semifinal i va acabar quart.