Rugbi

Doble duel entre catalans i bascos

Rugbi. La Santboiana rep al Baldiri Aleu l’Hernani, que és penúltim, mentre que el Barça jugarà al camp de l’Ampo Ordizia, un rival directe en la lluita per acabar en els llocs de ‘play-off’

La lliga de divisió d’honor es reprèn, després de l’aturada de Setmana Santa, amb dos enfrontaments entre equips catalans i els equips guipuscoans. Tots dos es disputaran avui, a les 12 del migdia. Després de perdre en el derbi de fa dues setmanes, la UE Santboiana no pot fallar en el duel que jugarà a casa contra l’Hernani. Als de Sant Boi els cal guanyar per assegurar la presència en el play-off, però al davant tindran un equip que, tot i que ha aconseguit només quatre victòries en dinou jornades, necessita seguir sumant per eludir el descens directe.

A la mateixa hora, en directe per Teledeporte, el FC Barcelona jugarà al camp d’Altamira, contra l’Ampo Ordizia. El conjunt que dirigeix Josu Oiarbide és cinquè, amb cinc punts més que la Santboiana i set menys que el Senor, que ocupa la quarta posició. Els bascos estan en una bona dinàmica però el Barça, que és setè, ho donarà tot per mantenir les seves aspiracions d’acabar entre els sis primers. El tècnic blaugrana, Tomy Garcia, no podrà comptar amb Rochedi Mirabet, concentrat amb la selecció estatal sub-20, ni amb Flavian Borel i Michael Hoggs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)