La derrota de l’Augi fa que el Bordils B perdi la categoria

Handbol. El filial blanc-i-verd ja no podrà atrapar el Palautordera

palautord. 34 augi sarrià 29

PALAUTORDERA SALICRU:Valls, Sabadell (5), Hortelano (1), Deumal (1), Matano (7), Cañellas, Casado, Sallés (10), Paniagua (2), Segarra (6), Agustí, Sala (1), Montolio (1) i Bosacoma.AUGI SARRIÀ:Pórtulas (5), Ballester (7), Rovira (1), Serrano, Mariscal (1), Esain (1), Moreno, Torres (4), Bisoca, Teixidor (4), Díaz (3) i Vicente (3).PARCIALS:1-1, 5-2, 10-4, 14-8, 17-11, 20-11; 23-13, 26-17, 27-21, 30-23, 33-27 i 34-29.ÀRBITRES:Deiros Borràs i Pinilla Iglesias. Exclusions a Sabadell, Deumal, Segarra, Sala i Montolio (2) del Palautordera i a Pórtulas (3), Ballester, Rovira, Serrano i Teixidor de l’Augi Sarrià.COMENTARI:La victòria de l’Augi sobre el Bordils B fa una setmana (20-15) i la derrota dels sarrianencs a Santa Maria de Palautordera fan que des d’ahir el Bordils B, que juga aquesta tarda amb el Mataró, hagi perdut la categoria de manera matemàtica, per segon curs seguit. “Ens hem trobat un equip més intens al davant, sobretot en la primera part” va dir Carles Morales, que explicava la manca d’encert de l’Augi com l’inici del fi perquè 14 dels 20 gols locals al descans eren transició, fruit del mal replegament i els 17 llançaments fallats del Sarrià. El Palautordera, amb 8 punts més l’average respecte al Bordils B (6 en cas de triomf avui quan en quedaran 6 en joc) i 4 sobre el Sant Esteve Palautordera, que ahir va superar el Granollers B 33-32, va arribar a tenir 12 gols de renda (25-13).