Atletisme

Un títol que es resisteix

Atletisme. El FC Barcelona defensa el segon lloc en una altra edició del campionat d’Espanya de clubs, en què el Playas de Castelló en homes i el València en dones dominen amb autoritat

L’equip masculí del FC Barcelona ha guanyat quatre de les cinc darreres edicions de la copa estatal de clubs en pista coberta, però en el campionat a l’aire lliure no ha pogut trencar encara l’hegemonia del Playas de Castelló, que ja ha assolit nou títols de manera consecutiva. Demà comença una altra edició de la lliga amb una primera jornada a l’Hospitalet, en què els blaugrana s’enfrontaran a l’equip amfitrió, provinent de primera divisió, l’AA Catalunya i el Tenerife Cajacanarias. Els altres dos clubs catalans de la divisió d’honor lluitaran per la permanència. La segona jornada es disputarà el 19 de maig i la gran final, amb un grup de vuit clubs competint pel títol i un altre de vuit més per a la permanència, tindrà lloc el 16 de juny.

En la competició femenina el Barça també defensa la segona posició en un campionat que el València Esports domina de manera ininterrompuda des del 1993. En aquesta primera jornada el Barça competeix a l’estadi Serrahima contra l’AA Catalunya i l’Avinent Manresa, que el curs passat van signar la cinquena i la vuitena posició respectivament. L’altra participant també és el Tenerife Cajacanarias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)