Patinatge

Cara a cara en el campionat d’Europa

Patinatge artístic. Emoció màxima entre el defensor del títol de grups de xou grans, l’Olot, i el Girona

El CPA Girona i el CPA Olot viuran aquest cap de setmana, en el campionat d’Europa de grups de xou grans, un nou episodi de la rivalitat creixent entre els dos clubs. Creixent i emocionant. Sobretot després que l’equip gironí va destronar el seu rival garrotxí en l’últim campionat d’Espanya. Amb la coreografia Estic aquí, les patinadores de Nuri Soler van imposar-se en els whites al totpoderós club d’Olot, el gran dominador històric d’aquesta disciplina. Les de Ricard Planiol i Esther Fàbrega es van haver de conformar amb la medalla de plata, tot i que la seva coreografia, Sense opcions, va ser mereixedora dels títols del campionat territorial gironí i del campionat català.

El campionat d’Europa tindrà lloc al pavelló Barris Nord de Lleida, i entre els dotze participants en els grups de xou grans també hi serà el Masnou. L’Olot defensarà el títol que va aconseguir l’any passat, el dotzè del seu palmarès, davant del Diamante i el Royal Eagles, que van completar el podi. El Girona va acabar quart i el Masnou, sisè. La competició de grups de xou grans tindrà lloc dissabte a les sis de la tarda.

Avui serà el torn de la competició de grups petits (20 h), en la qual el CPA Maçanet intentarà repetir o millorar el tercer lloc que va aconseguir en el campionat d’Europa de l’any passat. El CP Aldea i l’FD Cassanenc, actuals vencedor i quart classificats del campionat d’Espanya, també prendran part en la competició. En grups de xou juvenils, que també entren en joc avui (18.15 h) hi haurà els tres equips que van pujar al podi de l’estatal, tots tres catalans: el Reus, el Bescanó i el Celrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)