Més esport

La USAP tomba el Mont de Marsan i és a un pas del Top 14

Rugbi. L’equip va trencar el partit en el segon temps (28-8) i es jugarà l’ascens en la final de la lliga Pro D2 contra el Grenoble

La USAP és a només un partit del Top 14 després del triomf d’ahir a l’Aimé Giral (28-8) contra el Mont de Marsan en les semifinals del Pro D2. L’últim obstacle per recuperar la categoria perduda el 2014 serà el Grenoble en la gran final de la lliga en un partit que es disputarà el 6 de maig a Tolosa.

Els de Perpinyà van dominar el duel malgrat el cop de càstig inicial dels visitants en el minut 3. El partit va començar a tenyir-se de color català quan Brazo va anotar la primera marcada, anotada pel jugador de la casa Bousquet, que amb la transformació i un posterior cop de càstig va col·locar el 10-3 en el marcador. Una expulsió en les files del Grenoble al principi de la segona part va servir per trencar definitivament el partit amb marques de Cheteau i Acebes.