Esports de muntanya

Amb bona compenetració

Esquí de muntanya. Oriol Cardona i Marc Pinsach han aconseguit aquest hivern bons resultats per equips

La temporada internacional d’esquí de muntanya va acabar el cap de setmana passat amb la victòria de la parella gironina formada per Oriol Cardona i Marc Pinsach en el Tour du Grand Paradis. Els dos esquiadors han estat companys habituals en les curses per equips i han demostrat una bona compenetració. Junts ja van aconseguir una excel·lent quarta posició en la Pierra Menta, la cursa més important del món.

Els seus bons resultats en parella també han tingut continuïtat en les proves individuals de la copa del món. Cardona l’ha acabada dalt del podi de la classificació absoluta amb la tercera posició, només superat pels italians Michele Boscacci (1r) i Robert Antonioli (2n). Per modalitats, l’esquiador banyolí ha acabat novè en individual, cinquè en cursa vertical i quart en esprint.

El seu company cassanenc ha acabat la copa del món absoluta en el dissetè lloc, amb unes classificacions de dissetè en l’especialitat individual, catorzè en la cursa vertical i vintè en la modalitat esprint.

Els dos esquiadors gironins van aconseguir, també, bons resultats en el campionat d’Europa, especialment en la cursa individual, considerada la modalitat reina. Tots dos van acabar entre els deu primers –a menys de tres minuts del podi–, amb el vuitè lloc de Cardona i el novè de Pinsach. En canvi, van tenir un resultat més discret del que es podia esperar en la cursa vertical en la qual pràcticament van fer el mateix temps: Oriol Cardona va ser catorzè (22:27) i Marc Pinsach, quinzè (22:33). En esprint van acabar, respectivament, setzè i dissetè. Finalment, en la classificació absoluta del campionat d’Europa, que té en compte els resultats de les tres categories, Oriol Cardona va acabar entre els deu primers amb el novè lloc i Marc Pinsach va ser quinzè.

CARDONA I PINSACH

La parella gironina ha mostrat una bona compenetració en les proves d’equips
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)