Rugbi

Amb pell de xai

Rugbi. El Sanitas Alcobendas és favorit davant la Santboiana aquest migdia, en el partit de quarts de final de la divisió d’honor que es disputarà al camp del conjunt madrileny

Arriba l’hora del play-off per a la Santboiana. Aquest migdia, a dos quarts d’una, l’equip del Baix Llobregat s’enfrontarà al Sanitas Alcobendas a la Dehesa Boyal. Els madrilenys són favorits, tot i que en l’última jornada de lliga, al Baldiri Aleu, van perdre per un clar 78-7. Aquell dia, però, van jugar amb un equip ple de suplents. A més, el s catalans han vist com, a les baixes de Paolo Ragazzi, Josep Puigvert, Marcos Puig i Sam Thomas, per lesió, i Rodney Iona i Ethan Woodmass, per la seva sortida de l’equip a principis d’abril, aquesta setmana s’hi ha afegit la lesió de Martí Vicente, que es va trencar el menisc del genoll esquerre precisament en l’enfrontament contra l’Alcobendas de fa quinze dies. Vicente haurà d’estar lluny dels terrenys de joc entre tres i cinc mesos. Per altra banda, en cas de derrota, el d’avui seria l’últim partit de Lewis Williams a la banqueta de la Santboiana.

L’altra eliminatòria de quarts la disputaran el Senor Independiente i l’Ampo Ordizia, a la mateixa hora, a Santander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)