Més esport

El Porto serà el rival del Reus o del Barça en la final de la lliga europea

Hoquei sobre patins. L’amfitrió, dirigit pel tècnic català Guillem Cabestany, ha derrotat aquest migdia per 5-2 l’Sporting

El Porto, dirigit pel tècnic de Sant Pere de Riudebitlles Guillem Cabestany i amb els catalans Carles Grau –el porter lloretenc ha jugat un gran partit–i Ton Baliu, que ha fet el quart gol dels vencedors, a les seves files, ha derrotat aquest migdia l’Sporting (5-2) i jugarà demà la final de la lliga europea d’hoquei sobre patins o bé contra el Reus o davant del Barça. Els dos equips catalans juguen la segona semifinal aquesta tarda (16.30). L’equip de lisboa ha pagat car un inici excessivament conservador i s’ha vist de seguida amb un 3-0 en contra davant d’un rival desfermat que ha fet una aposta clara per la velocitat sense perdre el criteri. Els visitants han reaccionat abans del descans amb el català Ferran Font i l’asturià Toni Pérez rendibilitzant el joc interior (3-1), però l’amfitrió ha rematat la feina en el segon període. Els gols del Porto els han fet Hélder Nunes (2), Gonçalo Alves, Ton Baliu i Rafa. Per part de l’Sporting, que ha fallat tres faltes directes, ha marcat Toni Pérez (2).