Hoquei sobre herba

Els camins dels aspirants

Hoquei sobre herba. Després del darrer partit de la lliga regular, que es va adjudicar el Polo la setmana passada, el quadre cap al títol ja està definit

La guerra està servida. Després de la darrera jornada de lliga regular, que va disputar ahir, els vuit aspirants al títol ja tenen marcat el seu camí cap a la corona. L’Atlètic Terrassa, que defensa títol i que ha acabat cinquè, i l’Egara, quart, disputaran l’eliminatòria de quarts de final més atractiva. Un derbi de 140 minuts repartit en dos partits que es disputaran dissabte i diumenge vinent al Pla del Bonaire i que deixarà al voral un dels grans candidats.

El Polo, que ha acabat guanyant la lliga amb un coixí de deu punts de marge respecte del Junior, segon, s’enfrontarà al Tenis en l’eliminatòria de quarts. Els barcelonins, que ahir van guanyar el Club de Campo a domicili estan en un magnífic estat de forma i volen ser a la final a quatre del 2 i 3 de juny en què seran amfitrions. De la seva banda, els madrilenys es veuran les cares amb el Barça, que en la copa del Rei ja va demostrar que és capaç de sorprendre qualsevol. El guanyador del duel entre madrilenys i barcelonins es veurà les cares amb el Junior o el Terrassa, que completen la llista d’aspirants. Els santcugatencs, que ahir van guanyar en la visita a l’Atlético San Sebastián, han acabat segons la lliga regular i firmen, d’aquesta manera, el millor resultat de la seva història.

L’Atlètic jugarà la promoció de descens

Ahir, també es va disputar la darrera jornada de la divisió d’honor femenina. L’Atlètic Terrassa, que acaparava el focus d’atenció, va perdre al camp del Taburiente canari i haurà de jugar la fase de descens contra la Universidad de Sevilla per no perdre la categoria.

Per la seva banda, el Polo va acabar segon i es veurà les cares amb l’Egara, setè, en el play-off pel títol. El Junior i el Terrassa disputaran l’altre duel català dels quarts de final. Club de Campo (1r)- Taburiente (8è) i Valdeluz (3r)-Real Sociedad (6è) completen el quadre. Els duels de quarts de final de la divisió d’honor es disputaran el cap de setmana del 26 i 27 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)