Tennis

L’ITF de la Bisbal ja rutlla

Tennis. Avui debuten les principals favorites i les jugadores gironines després d’una primera jornada condicionada per la pluja

Només sis partits es van poder disputar en la primera jornada del quadre principal del torneig ITF de la Bisbal a causa de la pluja. Sense caps de sèries a la pista, les úniques jugadores del quadre individual que van accedir a la segona eliminatòria van ser l’argentina Catalina Pella, que prové de la fase prèvia i va guanyar la nord-americana Chiara Scholl (7-5 i 6-2), i l’austríaca Barbara Haas, que va eliminar la també nord-americana Jessica Ho (7-5 i 6-1), vencedora del Memorial Marisa Prieto.

En el quadre de dobles, la parella formada per Georgina García-Pérez, defensora del títol individual, i l’empordanesa Aliona Bolsova va perdre contra les italianes Giuliana Olmos i Marcela Zacarias (6-2 i 6-4). Les jugadores del grup de tecnificació del CT Salt Alejandra Ferrer i Maria Pagès van vèncer contra Alicia Alegre i Marie Villet (6-0 i 6-4).

En el segon torn de la jornada d’avui debutaran Georgina García-Pérez (5) contra la sevillana Estrella Cabeza-Candela (pista 1) i la castellonenca Sara Sorribes (1) contra l’americana Victoria Duval (pista 2). Les jugadores gironines del quadre principal debutaran successivament a la pista 1 a partir del tercer torn: Aliona Bolsova jugarà contra la suïssa Conny Perrin; Marina Bassols, contra la sèrbia Olga Danilovic, i Paula Badosa, contra la brasilera Gabriela Ce.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)