Futbol sala

Catalunya guanya pes dins de l’associació mundial

Futbol sala. El president de la federació catalana (FCFS), Dani Vives, va ser nomenat membre titular per Europa de la junta executiva de l’AMF

L’Associació Mundial de Futsal (AMF), el màxim organisme mundial d’aquest esport, que el cap de setmana passat va fer el seu onzè congrés a la ciutat d’Asunción (el Paraguai), va nomenar Dani Vives, el president de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS), membre titular per Europa. Vives, doncs, formarà part de la junta executiva de l’AMF i ocuparà la plaça corresponent al continent europeu. “Tindrem un pes molt gran en el futbol sala internacional, estarem presents en el moment de prendre les decisions més importants en l’àmbit mundial”, va explicar el màxim mandatari del futbol sala català a L’Esportiu. “És un pas molt important per al futbol sala de Catalunya”, hi va afegir.

Per altra banda, Jordi Jiménez, membre de la federació catalana, va ser escollit en el mateix congrés com un dels tres membres del comitè d’àrbitres que seran instructors internacionals. “Catalunya està prenent molta força dins de l’AMF. Tot plegat deriva de la bona organització que vam fer en el mundial femení que es va disputar a Balaguer el mes de novembre passat. Ens han demostrat que tenen molta confiança en la nostra manera de treballar”, assegura Dani Vives.

El mundial, al març

En el congrés de l’AMF es va decidir també que el mundial, que tindrà lloc l’any vinent a l’Argentina, es disputarà durant el mes de març i que les seus seran les localitats de Posadas, Obera i Montecarlo. Catalunya serà la seu, al desembre, del torneig classificatori europeu, en què la selecció haurà de guanyar-se un lloc. Pel que fa al mundial sub-20, es disputarà entre el 18 i el 27 de novembre a Valledupar (Colòmbia) i la selecció catalana hi anirà com a campiona d’Europa. Per altra banda, l’AMF va donar la benvinguda a sis països: Bolívia, l’Equador, el Perú, el Pakistan, Sud-àfrica i els Estats Units.

LES FRASES

La bona organització que vam fer en el mundial femení de Balaguer, al novembre, ens ha fet guanyar la confiança de l’AMF
Estarem presents en el moment de prendre les decisions més importants en l’àmbit mundial
Dani Vives
PRESIDENT DE LA FCFS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)