Hoquei sobre herba

Quarts sense xarxa

Hoquei sobre herba. El ‘play-off’ comença avui amb duels molt igualats en què qualsevol pot quedar al voral

Quatre partits resten per saber el campió de la divisió d’honor. Arriba la part més decisiva d’una de les lligues més igualades dels darrers anys. I el nivell del play-off ho confirma: qualsevol equip pot sorprendre i un dels grans candidats quedarà fora de la final a quatre, que es disputarà els dies 2 i 3 de juny al Polo. Li passarà a l’Egara o a l’Atlètic, que es veuen les cares en una de les dues eliminatòries a doble partit –al feu del millor classificat– que es disputen entre avui i demà. “És poc habitual però és un senyal que les coses cada dia són més ajustades”, comenta Siso Ventalló, tècnic de l’Egara. “Tot i que ens coneixem molt i que vam jugar fa un parell de setmanes, sempre hi ha alguna decisió o algun detall en què es pot sorprendre. L’any passat, ens va ajudar”, comenta Dani Martín, tècnic de l’Atlètic Terrassa, el vigent campió de la lliga. Els dos duels –avui(15 h) i demà (13 h)– es disputen al Pla del Bonaire.

Que l’Atlètic i l’Egara es juguin la vida en els quarts de final és, en gran part, perquè el Junior ha trencat el monopoli dels quatre històrics i ha acabat la lliga regular segon i s’enfronta al Terrassa, setè. “És motiu d’orgull, però s’ha de confirmar arribant a la final four”, diu Roger Pallarols, tècnic del Junior. “La pressió la tenen ells. Nosaltres hem de treure el nostre potencial i arribar al partit de diumenge amb totes les possibilitats intactes”, comenta Juanma Mas, tècnic terrassenc.

També serà igualada l’eliminatòria entre el Barça (6è) i el Club de Campo (3r) a Madrid. Els blaugrana es van demostrar a la copa del Rei que poden plantar cara a qualsevol i també van vèncer 4-1 als madrilenys en partit de lliga al Pau Negre. “Arribem justos físicament però convençuts de les nostres possibilitats”, adverteix Oriol Torras, tècnic del Barça.

El doble duel entre el Polo, primer, i l’RS Tenis de Santander, vuitè, és, potser, el més desigual, tot i els reforços i la bona segona volta que han fet els cantàbrics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)