Handbol

El Bordils, en quadre

Handbol. L’equip tanca la lliga a la pista del Nava, que s’hi juga la segona plaça de la lliga, amb múltiples baixes i amb l’únic esperit de ser competitiu i pensar ja en la pròxima temporada

El Bordils juga l’últim partit de lliga, a la pista del Nava (19:00 h), amb poques probabilitats d’endur-se algun punt. D’entrada l’equip local s’hi juga la segona posició final, els gironins ja estan matemàticament salvats, i Sergi Catarain viatjarà sense Sergi Mach, els germans Xicu i Pep Reixach, Masó, Mario Martínez, Jairo Montes, Combis, Ignasi Moreno, Farrarons i Bogo.

“Nosaltres hi anem a competir, però som conscients que tenim poques possibilitats perquè ells s’hi juguen molt i nosaltres també anirem amb compte de no fer-nos cap lesió perquè és precisament ara quan és més perillós tenir-les”, explica l’entrenador, que aquesta setmana va ser confirmat una temporada més pel club. “El partit, de fet, serà un bon entrenament per a la temporada vinent contra un rival de molt nivell”, hi afegeix. El tècnic assenyala que de moment cap jugador del primer equip li ha dit que no vol continuar la temporada vinent. “La situació ideal seria que continuessin tots perquè seria la manera de millorar però ho haurem de veure.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)