Més esport

Monopoli de Gómez Noya

Triatló. El gallec va dominar des de l’inici l’Ironman 70.3 de Calella. La victòria en la prova femenina va ser per a la britànica Emma Pallant

Javier Gómez Noya va dominar completament l’Ironman 70.3 de Calella i va aconseguir la victòria en 4h01:39, superant per més de tres minuts el segon classificat, el britànic David McNamee (4h04:46), i per més de cinc el belga Bart Aernouts (4h06:40) que el van acompanyar en el podi. El gallec va completar els 1.900 m de natació en la primera posició, i en el els 90 km de bicicleta va incrementar el seu avantatge fins a més de mig minut. En la mitja marató final (21,1 km) el triatleta gallec va deixar definitivament enrere els seus contrincants.

En la prova femenina la victòria va ser per a la britànica Emma Pallant amb un temps de 4h32:54 i va superar la seva compatriota Fenella Langridge en més de sis minuts (4h39:04). Va completar el podi l’austríaca Eva Wutti (4h39:29).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)