Tennis

Nadal no es pot queixar

Tennis. El sorteig és favorable al campió de Roland Garros, que evita Thiem i Djokovic i que , òbviament, sols es pot trobar Zverev en la final

Rafa Nadal (1), el deu cops campió, evitarà tant l’austríac Dominic Thiem (7), el tercer gran aspirant si ens atenem als resultats sobre terra, com el serbi Novak Djokovic (20) en el torneig de Roland Garros, que començarà diumenge. El balear jugaria les semifinals contra el croat Marin Cilic (3) o l’argentí Juan Martín del Potro (5). Nadal, que en els quarts podria trobar-se el sud-africà Kevin Anderson (6), començarà contra l’ucraïnès Alexander Dolgopolov (54è) –7-2 per al balear–. L’alemany Alexander Zverev (2) té en el mateix cantó el búlgar Grigor Dimitrov (4), el vigent campió de la copa Masters. El seu camí és més feixuc. En els quarts es podria trobar Thiem o el japonès Kei Nishikori (19). En les semifinals l’esperarien Dimitrov o Djokovic. Albert Ramos (31), el sol català, debutarà contra el kazakh Mikhaïl Kukuxkin (91è) –1-1 en el global–. En noies, Garbiñe Muguruza (3) tindrà un començament complicat contra la russa Svetlana Kuznetsova, subcampiona el 2006. Va per la part de dalt, amb la romanesa Simona Halep (1). Per baix, la semifinal la jugarien Caroline Wozniacki (2) i la ucraïnesa Elina Svitolina (4). Serena Williams (453a), que torna després de ser mare i no és cap de sèrie, jugarà contra la txeca Kristyna Pliskova (70a) en la secció de baix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)