Més esport

Guillem Rojas guanya el Half Empuriabrava

Triatló. Tres-cents participants en la primera de les tres cites del circuit 100x100 Half, amb triomf de Núria Pubill en categoria femenina

Guillem Rojas és el primer líder de la copa catalana MD, la primera cita de la qual es va disputar ahir a Empuriabrava amb 300 participants en la cursa que inaugurava el circuit 100x100 Half, que es completa amb les curses de l’Ametlla de Mar aquest mes de juny, el dia 17, i Platja d’Aro el 30 de setembre.

Rojas va completar el recorregut en 4h06:20, amb 25:50 en els 2.000 metres de natació, 2h44 en els 90 quilòmetres de ciclisme –va cedir el primer lloc, a Jon Ander Uribarri, vencedor en anteriors edicions i cinquè al final– i 1h21 en la mitja marató.

Josep Maria Castelló amb 4h13:43 i Alberto Casado amb 4h15:15 van completar el podi masculí mentre que el femení va estar format per Núria Pubill, vencedora i 49a a la general amb 4h51:51, Milos Mallol, segona amb 4h55:40 i Ana Maria Otero 4h59:25.