Rugbi

Ricardo Martinena és l’escollit

Rugbi. El director esportiu de la UE Santboiana compaginarà el càrrec amb el d’entrenador del primer equip després de l’adeu de Lewis Williams, fitxat pel Sant Cugat

L’actual director esportiu de la UE Santboiana, Ricardo Martinena, serà finalment el primer entrenador de l’equip la temporada vinent en el lloc del neozelandès Lewis Williams, que ha marxat al Sant Cugat. El club ha descartat, doncs, fitxar un tècnic estranger, que era l’altre pla que hi havia sobre la taula. Això sí, Martinena, exentrenador del FC Barcelona, compaginarà la feina de tècnic amb la de director esportiu i disposarà de la col·laboració d’un entrenador especialista de tres quarts que també serà previsiblement el mig d’obertura titular del primer equip. Es preveu que l’equip apugi el nivell amb l’arribada de sis o set jugadors professionals que permetin al club fer un salt de qualitat per plantar cara en la lliga al VAR i a El Salvador, els dos quinzes de Valladolid que han dominat la competició des del 2012. L’aposta pel planter, en qualsevol cas, continua sent la gran força del club per mantenir-se entre els grans del rugbi espanyol.

L’equip ha acabat aquesta temporada sisè en la lliga i va ser eliminat en les semifinals de la copa del Rei, competició en la qual va ser campió el 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)