Handbol

Márquez, la primera temptació

Handbol. El pivot del Bordils, tercer màxim golejador aquest curs al Blanc i Verd, rebutja una oferta del Barça B. “Ens vam reunir amb els jugadors”, diu Jesús Mach, que compta amb tots ells

El Bordils va informar ahir que Uri Márquez, tercer màxim golejador de l’equip aquest curs –darrere Arnau Palahí i Sergi Mach–, havia rebutjat una oferta del Barça B, que juga en la mateixa categoria en la qual els blanc-i-verds afrontaran la sisena temporada. Els blaugrana es van fixar en el pivot per cobrir la baixa de Víctor Tremps, amb experiència a Asobal i retirat aquest maig als 33 anys. Abans de posar-se en contacte amb el jugador, el FC Barcelona havia comunicat l’interès al Bordils. “Té experiència en la categoria i és un bon pivot”, va dir ahir el director esportiu del Blanc i Verd, Jesús Mach, que va manifestar la confiança de poder mantenir la plantilla de la cinquena permanència, el principal desig que va mostrar Sergi Catarain quan es va fer oficial la seva renovació.

“No han trucat a ningú més encara. Ahir [dimecres] ens vam reunir amb tots els jugadors per parlar de l’any que ve, lligar-ho i saber si continuen... I tots ens van dir que sí”, va dir Mach. “Ens va dir que es quedava. El que hem de fer és parlar amb ells, saber si estan bé i si continuen de cara a l’any que ve per poder comptar amb el mateix bloc o augmentar-lo. I, per ara, encara cap d’ells ha tingut cap oferta”, va dir respecte a la possibilitat que Pep Reixach tornés a Granollers per ocupar l’extrem dret un cop el titular, Álvaro Cabanas, ha deixat el club vallesà –Pep hi ha jugat cedit de l’agost al gener, per cobrir el lloc del suplent, Mamadou Gassama, lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)