Rugbi

Els clubs s’independitzen

Rugbi. Els equips de divisió d’honor es posen d’acord per crear una nova organització que gestioni i comercialitzi els drets del seu campionat a partir de la temporada 2019/2020

El FC Barcelona, la UE Santboiana i la resta de clubs de divisió d’honor de rugbi tindran la seva pròpia organització per gestionar la lliga a partir de la temporada 2019/2020 amb l’objectiu d’incrementar els ingressos publicitaris i guanyar més quota mediàtica.

L’organització va fer un primer acte de presentació la setmana passada a Valladolid, on es va jugar la final de la lliga, i es crearà formalment el 29 de juny en una assemblea en què també s’escollirà el primer president. De moment, el portaveu és Macario Fernández, president del Senor Independiente.

Els dos grans clubs de Valladolid, el VRAC i El Salvador, tindran un paper rellevant en la futura associació, que podria comptar com a assessor amb l’expresident de l’LFP i de la Real Sociedad José Luis Astiazaran, segons va publicar el web especialitzat revista22.es. En la primera reunió entre els clubs el Barça ja hi va enviar el seu propi representant. El nom oficial de l’associació no es coneixerà probablement fins al dia de l’assemblea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)