Hoquei sobre herba

Els ‘shoot-out’ priven el Junior de la lliga

Hoquei herba. Les santcugatenques cauen en la tanda de penals davant la Real Sociedad

La lliga es torna a escapar de les mans del Junior. El conjunt santcugatenc, per segon any seguit, cau a la final de la lliga. Els llançaments de shoot-out han estat cruels per un equip que havia estat millor durant els setanta minuts però que no ha sabut materialitzar les seves ocasions. Les santcugatenques han començat manant en el joc, sense excessiva profunditat, i en el marcador. En el primer penal córner que han tingut, Cristina Guinea, desviant amb el pal un xut d’Anna Riba, ha fet l’1-0. El Junior ha sabut adormir el partit i la Real, amb poques idees ofensives, no ha inquietat. Només en un llançament de penal córner ha fet passa angúnies el Junior, que ha pogut sentenciar en una jugada que Anna Gil no ha sabut resoldre davant la portera. Quan semblava que el conjunt santcugatenc tenia controlat el duel, en una ocasió paumpèrrima, la Real Sociedad ha empatat. Mariona Valdés s’ha fer el gol en pròpia porta.

Els Junior podria haver-se posat per davant, de nou, en el marcador però ha errat quatre llançaments de penal córner. Aleshore, els shoot-out han estat decisius; la Real els ha marcat tots i les santcugatenquens no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)