Handbol

El Bordils i el Banyoles, als quarts de la copa

Handbol. Els jugaran a partit únic a les pistes del Granollers B i la Roca, de la 1a estatal, amb la classificació per al top-4 en joc

El Bordils i el Banyoles van conèixer ahir els seus rivals en els quarts de final de la copa catalana, la competició els finalistes de la qual juguen la semifinal de la supercopa a casa a un sol partit amb el Barça i el Granollers d’Asobal. Els blanc-i-verds, classificats directament per als quarts per ser de plata, jugaran precisament contra el segon equip del club de la capital vallesana. L’Handbol Banyoles, que ve de la lliga catalana –va guanyar el Gavà 20-18 en el segon partit de la darrera eliminatòria (17-22 a l’anada)–, jugarà contra la Roca, també de 1a estatal.

Les dues eliminatòries estan programades per diumenge en un horari encara per determinar. Els altres duels, també a un partit, seran entre Sabadell i Sant Esteve Sesrovires i entre OAR Gràcia i Sant Cugat. Els quatre equips que superin els quarts de final jugaran els dies 16 i 17 el top-4, amb les semifinals dissabte i la final diumenge.

El Bordils ha disputat quatre vegades les semifinals de la supercopa els darrers anys, dues vegades amb el FC Barcelona Lassa i dues amb el Fraikin Granollers; sempre al Blanc i Verd.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)