Handbol

El Bordils, prop de la final de copa catalana

Handbol. Va imposar-se en els quarts de final a la pista del Granollers B. El Banyoles perd contra la Roca

El Bordils tornarà a disputar una semifinal de la copa catalana després de l’eliminació de l’any passat en els quarts de final contra el Sant Boi (29-34). L’equip de Sergi Catarain es va imposar a la pista del Granollers B, de la primera estatal, per un sol gol (28-29). Ara espera rival per a semifinals, que sortirà del partit que avui (19 h) jugaran l’OAR Gràcia Sabadell i el Sant Cugat. Els blanc-i-verds van dominar la primera part (12-15), però en la segona va tenir dificultats per superar la defensa 6-0 de l’equip vallesà, que es va acostar en el marcador. “Els un contra un han estat durs i ens ha costat adaptar-nos a la seva defensa”, va valorar Catarain. El Bordils va perdre fluïdesa en atac, en part per haver abaixat el ritme de la competició després del final de la lliga, però va estar prou encertat davant la porteria rival i va poder sentenciar el partit. “Ha jugat tothom i hem pogut provar coses per a la temporada que ve”, va concloure Catarain.

L’altre equip gironí que va disputar els quarts de final, el Banyoles, va perdre divendres a la nit a la pista de la Roca per 32-24. L’equip vallesà s’enfrontarà en les semifinals al Sant Esteve Sesrovires, que en l’últim partit de la jornada d’ahir es va imposar a la pista del Sabadell (27-35).

L’eliminatòria de semifinals es disputarà dissabte que ve i la final tindrà lloc just l’endemà.

Quarts de final
La Roca-Banyoles 32-24
Granollers-Bordils 28-29
Sabadell-Sant Esteve Ses. 27-35
OAR Gràcia Sab.-St. Cugat Avui (19 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)