Més esport

Tarragona 2018 ja té definits els horaris

Jocs Mediterranis. La cita reunirà 3.600 participants que disputaran 33 disciplines esportives entre el 22 de juny i l’1 de juliol

El comitè organitzador ja ha fet públic els horaris dels 33 esports dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que es disputaran entre el 22 de juny i l’1 de juliol. Les proves es faran a la ciutat de Tarragona en el marc de l’anella mediterrània de Camp Clar –la joia de la corona amb el Palau d’Esports Catalunya amb capacitat per 5.00 espectadors, la nova piscina olímpica i la remodelada pista d’atletisme– i en els quinze municipis seu, tretze dels quals són del Camp de Tarragona. Barcelona serà la seu de la hípica i Castelldefels albergarà les proves de rem i piragüisme. El mateix dia de la inauguració que es farà al camp del Nàstic, ja hi haurà disciplines que entraran en acció. en els Jocs Mediterranis hi participaran 3.600 esportistes. .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)