El Bordils juga demà (19 h) la final de copa a casa

Handbol. Els de Catarain han guanyat 30-27 el Sant Cugat i rebran el Sanes

El Bordils pot posar el colofó a la temporada amb un títol, el de la copa catalana, si demà guanya la final que jugarà al Blanc i Verd a les 19 h. Els de Sergi Catarain han guanyat el Sant Cugat de la 1a estatal 30-27 en la segona semifinal i jugaran amb el Sant Esteve Sesrovires, que ha superat La Roca 29-22 en la primera disputada també a Barberà del Vallès.

Els blanc-i-verds han anat per davant en la marcador des de l’1-0 i malgrat perdre David Masó, desqualificat al minut 13 (7-6), han dominat el partit (16-12 al descans). El Bodils ha arribat a tenir 6 gols de marge en la meitat (20-14 i 24-18) però el Sant Cugat ha estat a punt de remuntar perquè s’ha posat a un gol (27-26).

El triomf no només permet el Bordils tenir l’oportunitat de tornar a guanyar la copa, sinó que assegura la seva presència en la semifinal de la supercopa, contra el FC Barcelona Lassa o el Fraikin Granollers, a l’inici del curs 18-19.