Handbol

El Barça fa oficial el fitxatge de Fàbregas

Handbol. El pivot nord-català té 21 anys i jugarà en el conjunt blaugrana les pròximes tres temporades

El Barça Lassa ha fet oficial la incorporació del pivot nord-català Ludovic Fàbregas per a les pròximes tres temporades, fins a la 2020/21. Fàbregas té 21 anys, va néixer a Perpinyà, fa 1,98 d’alçada i ha arribat provinent del Montpeller de la lliga francesa. El conjunt blaugrana ja fa temps que va mostrar el seu interès pel jugador i el va intentar incorporar la temporada passada, però no ho ha aconseguit fins aquesta.

Ludovic Fàbregas es va iniciar en l’handbol en el Banyuls HB i amb quinze anys es va incorporar als equips de base del Montpeller. Va arribar al primer equip l’any 2015, i ha estat una peça important del conjunt occità en els seus èxits, i en el més gran que han aconseguit, el títol de la lliga de campions d’aquesta temporada passada. El jugador nord-català ocupa la posició de pivot, té molta envergadura i destaca per la seva mobilitat en la línia dels sis metres en atac, i també fa una gran tasca defensiva.

En el seu palmarès hi ha dos títols mundials amb la selecció francesa, el de la categoria júnior l’any 2015, i l’absolut l’any 2017. Fàbregas va debutar en el combinat francès absolut l’any 2015 amb 18 anys, i el seu primer gran campionat va ser l’europeu del 2016, en què França va ser cinquena. Aquell mateix any va anar als Jocs Olímpics de Rio i va guanyar la medalla de plata amb el conjunt francès. L’any passat en el seu primer mundial absolut va aconseguir la medalla d’or.

Fàbregas és la quarta incorporació de l’equip per a la pròxima campanya després de l’extrem danès Casper Mortensen, el porter danès Kevin Möller i el lateral brasiler Thiagus Petrus.

CAMPIÓ

2
títols mundials
té en el seu palmarès, el júnior de l’any 2015 i l’absolut de l’any 2017.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)