Esports de muntanya

Gamito, primer campió en l’Ultra de l’Olimp

Curses de muntanya. L’empordanès va guanyar la cursa, de 70 km, i el cerdà Jessed Hernández va ser cinquè en la marató de 44

Jordi Gamito va estrenar el palmarès de l’ultra de l’Olympus Marathon, la quarta cita de la copa del món, en la qual s’estrenava la distància de 70 quilòmetres i 5.400 metres de desnivell. El corredor de Platja d’Aro va fer un temps de 9h23:07.

La distància de 44 quilòmetres i 3.200 m, amb inici a Dion i pas per la mítica muntanya, la va guanyar l’heroi local Dimitris Theodorakakos, que hi aconseguia el seu quart triomf. El cerdà Jessed Hernández va ser cinquè amb 4h5,1 a 10 minuts del podi. La següent cita de la copa del món és el cap de setmana que ve (del 29 i l’1 de juliol) a la Vall de Boí.