Waterpolo

Les de Miki Oca debuten guanyant Grècia (9-8)

Waterpolo. La selecció estatal femenina ha acabat imposant-se en un duel molt igualat

La selecció estatal femenina de waterpolo, amb una gran majoria de jugadores catalanes, ha començat el seu camí en els Jocs Mediterranis amb bon peu després de vèncer a una altra de les favorites, Grècia (9-8). El partit, disputat a l’Anella Mediterrània, ha estat molt igualat i s’ha decidit en l’últim quart, gràcies a tres gols seguits de l’equip de Miki Oca, que han girat un resultat de 6-7. Leitón, Maica i Clara Espar han situat el 9-7 en el marcador i han fet estèril el gol final de Xenaki.

El primer període ha acabat 2-1, favorable a Espanya, amb gols de Bea Ortiz i Judith Forca. Al descans s’ha arribat amb 4-3 i, per l’equip estatal, han marcat Helena Lloret i Bea Ortiz. En el tercer, Ortiz ha tornat a marcar però un parcial de 0-4 de les gregues ha situat el resultat en un perillós 5-7 abans que Maica García retallés i el deixés en el 6-7 amb què ha començat el quart definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)