Més esport

Villamayor: “No se’ns tracta amb objectivitat”

Organització. El comissionat dels Jocs considera que les anècdotes s’estan exagerant i demana que les valoracions es facin quan s’acabi la cita

El comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, va considerar ahir que els mitjans no els tracten amb objectivitat en les crítiques que està rebent l’organització en els primers dies dels Jocs: “No estem d’acord amb la imatge que es projecta de Tarragona. Hi ha molta subjectivitat i les anècdotes s’exageren. Els errors són aliens i anecdòtics.”

El comissionat va afirmar, per exemple, que les delegacions expressen un “alt grau” de satisfacció i va negar que s’obrissin les portes en algunes instal·lacions per deixar entrar el públic: “Això ho porta una empresa privada i si ho féssim seria competència deslleial. “En les fases prèvies és habitual que hi hagi menys gent, però encara es van venent entrades.”

Villamayor també va remarcar que els Jocs no estan polititzats. “Lamentem els xiulets a Torra, però això és una cosa que s’escapa de l’organització. Però tampoc és una cosa aliena al que passa a Catalunya.” També va considerar que les valoracions finals encara no es poden fer i que cal felicitar els voluntaris per la “tasca encomiable” que realitzen des d’abans dels Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)