Waterpolo

Jornada de contrastos

Waterpolo. El combinat de Miki Oca goleja Portugal (27-6), mentre que el de David Martín perd contra Grècia (4-3) i s’allunya de la final

Anni Espar, amb cinc gols, va liderar la golejada de la selecció espanyola a Portugal (27-6) en el segon i descafeïnat partit de la fase de grups que li va rubricar l’accés a la final de demà contra Itàlia, una de les seleccions potents en el panorama internacional.

Les catalanes Bach (1), Bea Ortiz (3), Lloret (2), Clara Espar (1), Forca (3), Gual (2), Maica García (4) i Leitón (4), a més de la madrilenya Peña (2), van ser les altres golejadores en un enfrontament que va quedar resolt després del primer parcial: 11-0.

Al final de la jornada, la selecció espanyola masculina es va ofegar contra Grècia en un partit eminentment defensiu (4-3) i té molt complicat lluitar pel títol. El combinat hel·lè en té prou guanyant la feble Turquia per accedir a la final, mentre que Espanya quedarà fora de la pugna pel podi si avui no supera Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)