Waterpolo

Espanya lluitarà pel bronze en el waterpolo masculí

Jocs Mediterranis. El combinat que dirigeix el català David Martín ha estat segona de grup tot i guanyar per 6-7 a Itàlia

La selecció espanyola masculina de waterpolo s’haurà de conformar amb competir per la medalla de bronze, tot i guanyar aquest vespre per 6-7 contra Itàlia en l’últim partit de la fase de grups en els Jocs Mediterranis. El combinat estatal, dirigit pel barceloní David Martín, ha acabat segona del grup B i s’enfrontarà a Montenegro en la lluita pel metall diumenge a partir de les 9.30 hores. L’or se’l disputaran Sèrbia i Grècia.

Espanya ha portat la iniciativa des del primer quart que ha acabat dominant per 1 a 3 i ha mantingut la diferència fins arribar al descans (3-5). En el tercer parcial, els de Martín han ampliat la diferència amb els italians, que no s’han rendit i han mantingut la incertesa fins el final, en què Espanya ha guanyat per només un gol de marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)