Esports de muntanya

Marc Pinsach guanya la marató de la Buff Epic Trail

Muntanya. Triomf del cassanenc en la cursa corresponent a la copa del món

Marc Pinsach va guanyar la marató de la Buff Epic Trail (3.300 m D+), en la cinquena edició del festival de muntanya a la vall de Boí. El cassanenc va guanyar la prova de la copa del món, que va liderar de bon començament, amb 4h32 i sis minuts menys que l’escocès Finlay Wild. Miguel Caballero va completar el podi masculí i l’osonenc Albert Pujol va ser quart. Zach Miller (EUA) i Anna carné (AE Sant Vicenç de Montalt) van guanyar la cursa de 26 km i 2.000 m. En la cursa de 65 quilòmetres i 11.000 m, dissabte, el triomf va ser per a Andreu Simon i Tina Bes. Darrere el corredor de Sant Vicenç dels Horts i la gironina van entrar Raúl Butaci i Gerard Morales i Roser Español i Manu Vilaseca.