Més esport

El jove talent belga presenta candidatura

Vela. Henri Demesmaeker i Morgan Wirtz van guanyar dues de les tres regates de l’europeu i Mitch i Rubén Booth mantenen llocs de podi

El catamarà belga de Henri Demesmaeker, múltiple campió del mon i d’Europa de vela en diverses classes –el darrer títol el va guanyar a Barcelona aquest abril, en Nacra 15–, va ser el gran triomfador de la jornada de l’F18 European Championship Costa Brava, la segona de competició del campionat europeu de catamarans que es disputa fins demà passat a la badia de Roses i que ahir va disposar de vent tèrmic d’una intensitat mitjana de 10 nusos –les proves es fan al migdia, a partir de les 13 h.

Demesmaeker, amb Morgan Wirtz, van ser els vencedors de dues de les tres regates disputades ahir a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador. I, amb un sisè lloc en l’altra, es van enfilar fins al segon lloc en la classificació general que continuen encapçalant els grecs de l’equip Red Bull Iordanis Paschalidisi Konstantinos Trigonis. Mitch i Rubén Booth Ferrando (Club Vela Palamós) van cedir un lloc respecte a la prometedora jornada inicial i eren quarts, tot i que en el campionat d’Europa conservarien la posició de podi perquè els tercers són els australians Brett Burvill i Max Puttman.

Jordi Booth, el fill de Mitch, i Joan Costa, també del Club Vela Palamós, eren desens. Patrick Demesmaeker, el pare del gran triomfador d’ahir, Henri, també competeix en la cita de la Costa Brava i va ser sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)