Tennis

Del Potro, rival de Nadal en els quarts de final de Wimbledon

Tennis. L’argentí ha tancat avui el partit suspès ahir per falta de llum contra el francès Gilles Simon: 7-6(1), 7-6(5), 5-7 i 7-6 (5)

L’argentí Juan Martín del Potro (5) ha segellat aquest migdia en la cinquena pilota de partit el seu accés als quarts de final de Wimbledon derrotant el francès Gilles Simon per 7-6(1), 7-6(5), 5-7 i 7-6 (5) en 4 hores i 24 minuts i serà el rival de Rafa Nadal (2). El partit es va suspendre dilluns a la nit per falta de llum amb dos sets a un favorables al sud-americà, que ahir el va tancar en un quart parcial entremaliat. Del Potro ha deixat escapar l’oportunitat de posar fi al patiment amb 5-4 –quatre pilotes de partit malbaratades–i s’ha vist obligat a igualar un 5-6 al servei abans de segellar el passi en el tercer tie-break del duel. Els quarts de final masculins, contràriament als femenins, s’escenificaran demà amb la majoria de grans favorits presents tret del croat Marin Cilic (3) i de l’alemany d’Alexander Zverev (4). Els vuits implicats són caps de sèrie. Els duels són: Federer (1)- Anderson (8); Ronic (13)-Isner (9); Djokovic (12)-Nishikori (24) i Del Potro (5)-Nadal (2).