Més esport

Cinquenes d’Europa

Vela. Les germanes Carla i Marta Munté van perdre el podi absolut de 49er FX en l’última regata, però van guanyar el títol europeu juvenil

Les germanes Carla i Marta Munté van acabar en la cinquena posició de l’europeu de 49er FX i van perdre el podi absolut en la regata de les medalles, l’última. Les rapitenques, però, van aconseguir el títol de campiones d’Europa juvenil. Després d’un gran campionat, Carla i Marta Munté van iniciar el darrer dia de la competició com a líders, però en les tres regates que van tancar el grup or –ajornades dijous per falta de vent– no van tenir bons resultats. Van aconseguir un 15è, un 11è i un 17è lloc, que van descartar, i van baixar a la segona posició abans de la regata de les medalles, que puntua doble i que disputen les deu millors. Les rapitenques van ser desenes i van sumar 20 punts que les van situar cinquenes, amb 85 punts i a només quatre de les medalles. El títol absolut va ser per a les noruegues, amb 58 punts, i es va pujar al podi amb 81.