Golf

Sense un favorit clar

Golf. Jordan Spieth inicia al Carnoustie Golf Links la defensa del títol en un obert britànic amb molts aspirants i un camp àrid i complicat

La 147a edició de l’obert britànic arrenca sense un ídol de masses que capitalitzi el favoritisme, però amb una nòmina àmplia d’excel·lents aspirants en un camp, el Carnoustie Golf Links escocès, d’alta dificultat. El nord-americà Jordan Spieth defensarà el títol, el seu tercer major, sobre uns carrers molt àrids per la sequera en què la bola bota molt i el vent és sovint protagonista. També cal incloure-hi el nord-irlandès Rory McIlroy, campió el 2014; l’anglès Justin Rose, i els nord-americans Dustin Johnson –número 1 del món–, que ha estat a punt de guanyar-lo dos cops i va ser segon el 2011; Rickie Fowler i Brooks Koepka, campió recent de l’obert dels EUA en un camp també entremaliat. Tampoc no s’ha de descartar el basc John Ram ni el castellonenc Sergio García, que va vorejar el títol al Carnoustie el 2007 i va fallar l’últim putt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)