Golf

Molinari fa història i guanya l’Open britànic

Golf. L’italià ha sabut mantenir la calma i ha rematat la seva actuació amb un ‘birdie’

El golfista Francesco Molinari ha conquerit el primer gran torneig de la història per al golf italià en imposar-se a l’Open britànic, que s’ha disputat aquesta setmana a Carnoustie, a la costa oriental escocesa. Molinari, que ha acabat amb vuit sota el par en la jornada d’avui, la darrera, ha tingut un mà a mà amb el nord-americà Tiger Woods (-5) -guanyador de tres Open Britànics i 14 grans- fins als últims forats.

Mentre l’italià mantenia la calma, encertava un carrer després d’un altre i rematava amb un birdie, l’anglès Justin Rose (-6), el nord-irlandès Rory McIlroy (-6) i els nord-americans Kevin Kisner (-6) i Xander Schauffele (-6) intentaven atrapar-lo sense èxit.

Amb aquesta primera victòria en un gran, Quico Molinari supera l’historial de Constantino Rocca, segon en un desempat el 1995 contra el nord-americà John Daly, i aconsegueix un lloc entre els millors del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)